Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

En snabb tillbakablick

kevin metromode instagram@kevintriguero

En överblick på veckans Instagram flöde som präglats av street- och beachmode. Jag känner mig sjukt taggad på att fota mer mode som jag tycker är riktigt snyggt och dela med mig av det till er. Det har varit en stor utmaning att jobba med mode i Barcelona under det senaste året. Vi är mycket mer modemedvetna i Sverige och utbudet herrmode är mycket större. Den här veckan har jag kunnat visa upp plagg från många svenska varumärken, bland annat H&M, Filippa K och J.Lindeberg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • GRYMT SNYGGA BILDER

    You rock as a fashion model.
    Style, class, great looks and that perfect body.

    Mia 2016-10-26 16:40:30
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!