KEVIN TRIGUERO

Det har aldrig varit enklare att träna som ett proffs

kevin metromode FitnerApp: FITNER
________________________________________________

Började morgonen på gymet med en klient och fortsatte därefter med mitt egna träningspass. Jag har just gått in i en lite tuffare kostperiod, som jag nämnde här om dagen, där jag dragit ned på kalorierna en aning och äter en väldigt ren kost. Min plan är att jag under de kommande 4 veckorna ska följa min kostplan och börja sakta men säkert övergå till mer högintensiv träning och tyngre styrkepass. Om du vill ha inspiration eller helt enkel daglig guidning så kan du följa alla mina träningspass på appen FITNER. Varje dag postar jag det jag tränat med övningar, rundor, repetitioner och videoklipp för att underlätta din träning.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh, det är så synd att den inte finns till Android. :/ Finns det någon möjlighet att eventuellt ordna det även där?

  Sarah 2016-11-07 13:25:40 http://nouw.com/sarahj
  Svara
  • Svar på Sarahs kommentar.

   Hej Sarah

   Jag känner likadant! =( Det kommer med all säkerhet utvecklas i framtiden för att stödja Android men i detta skede vet jag att all fokus ligger på produktutveckling inom Apples plattform.

   kram!

   kevin 2016-11-07 15:31:15
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!