KEVIN TRIGUERO

Var med och bidra till en mer intressant Blogg för dig!

Träning33______________________________________________________

De senaste veckorna har jag försökt få igång en dialog med er för att väcka intressanta frågeställningar. Jag har skrivit ett inlägg varje fredag där jag öppnat upp för frågor och lovat att återkomma med svar redan dagen efter. Men jag undrar om det kanske är för kort tid emellan? Jag känner att vill testa igen och ber dig lämna en fråga i kommentarsfältet. Det kan handla om precis vad som helst som du känner dig nyfiken på eller som du känner blir ett intressant samtalsämne. Snälla håll inte tillbaks utan gör en liten ansträngning.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hallå Kevin,

  Jag har sedan år tillbaka fått förklarat av läkaren att jag är överrörlig. Detta leder till att särskilt mitt ena knä kan glida ur sin fåra i skelettet och komma ur led. Detta går lite i perioder och nu har det blivit illa igen. Jag går hos en sjukgymnast och får specifika övningar som jag genomför. Men, jag saknar att köra tunga squats och marklyft etc. Det bara knakar i knäet, ibland med smärta och ibland gör det inte ont. Har du haft någon knäskada, isåfall hur tog du dig ur den. Jag vill tro att det är bättre att styrketräna än att vila från träning, eftersom muskerna förkortas vid styrketräning vilket är bra när man är överrörlig. Hur tänker du kring detta specifikt och skador som hindrar än från sin träning i allmänhet?

  Victoria 2016-11-05 13:27:55
  Svara
  • Svar på Victorias kommentar.

   Hej Victoria! Tack för din kommentar =) Jag känner verkligen med dig och jag hoppas att du blir bättre så att återgå till den träning du älskar. Kika på mitt svar som kommer upp inom kort. Kram!!

   kevin 2016-11-05 17:03:28
   Svara
 • Hola Kevin,

  FRÅGOR ANG. LIFE IN BCN

  Nu har du ju bott i Barcelona rätt så länge.
  Nytt land, ny stad, kultur, klimat, livsstil…….

  Efter att själv ha bott utomlands i flera år i olika länder (och fortsätta att längta utomlands igen hela tiden…)
  undrar jag hur du upplever ditt liv i BCN.

  1/ Blev det som du hade tänkt dig betr. boendet, livet i BCN, acklimatisering, aktivieter, nya kompisar. försörjning osv?
  Vad blev inte som du hade tänkt dig om det är så, och vad blev bättre än väntat om något

  2/ Fördelar och nackdelar med att bo i BCN

  3/ Trivs du lika bra som du gjorde från början, eller ännu bättre, or not?

  4/ Känner du att du skulle kunna stanna i BCN forever?

  5/ Skulle du vilja/kunna tänka dig att flytta tillbaka till Sverige och bo i SE forever?

  6/ Hör du och märker du mycket av kriminalitet i BCN, något man läser eller snackar om?
  Jag vet att för några år sedan var det supermycket gatustölder typ ficktjuvar som drabbade turister
  BCN anställde då ca 1000 extra poliser under en sommarsäsong för att skydda turisterna
  Har också hört att det då var en del bostadsinbrott i lägenheter i BCN

  Kriminalitet. rån, bostadsinbrott är ju tyvärr något som brett ut sig över hela Europa, både på turistorter och i icke turistorter.
  Jag bor i en rätt så liten stad i Mellansverige. även här sker det en hel del. så Sverige är ju också utsatt.

  Faktiskt är detta med kriminaliteten en sak jag stör mig på i Europa.
  När jag bodde i Mellanöstern och i Asien behövde jag aldrig tänka på sådant.
  Nu föredrar jag både att semestra och bo längre tid utanför Europa i länder/områden med låg kriminalitet.
  Så skönt att slippa tänka på säkerheten. Guld värt.

  Mia 2016-11-05 00:13:56
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Hej Mia! Tack för din kommentar ! Jag tar dina frågor i ett separat inlägg under morgondagen. =) Kram!!

   kevin 2016-11-05 17:04:10
   Svara
 • Hallå Kev!

  Jag märker att många fitness-personer använder sig utan en köksvåg för att väga maten. Vad anser du om det? Gör det stor skillnad

  Hur skulle du lägga upp ett gymschema för en 23 åring som är i hyfsad bra form och tränar 6 dagar i veckan? (Förstår att det är individuellt, men säg generellt)

  Har du någon gång skadat din handled genom träning? Om, hur återhämtade du dig från det.

  Vad kallas det när en fotograf och en modell plåtar bilder för att skapar portfolio för sina egna fördelar, utan att ta betalt.

  När är det tanken att FITNER även ska komma till andriod?

  Tack annars för en schysst blogg!

  Alex 2016-11-04 20:52:21
  Svara
  • Svar på Alexs kommentar.

   Tjena killen!! Kul att du skriver =) Jättebra och intressant frågor! Du får snart svar i mitt kommande inlägg. Ta hand om dig

   kevin 2016-11-05 17:05:08
   Svara
 • Kevin

  Jag undrar hur man ska göra med maten. Jag har börjat styrketräna max 30 min x2 samt simma plus yoga och promenader.
  Det vanligaste är att jag ska äta 3ggr dag. Men nu-efter styrketräningen – så äter jag som en häst. Mentalt hinner jag inte med för kroppen verkar behöva mycket mer mat. Så det blir godis och vitt bröd när maten ej är färdig.
  Men va fan- vågar ju knappt öka på träning pga detta. Har varken råd eller ork att laga mer mat.

  Hur ser du på detta och har du egen erfarenhet av ökad aptit ? Mvh SARA

  Sara 2016-11-03 23:04:13
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej Sara! Tack för din fråga =) Jag återkommer med ett svar till dig i morgondagens inlägg. kram!!

   kevin 2016-11-04 08:51:46
   Svara
 • Om du bara har allt som allt en timme i gymmet på att få till ett effektivt träningspass, hur lägger du upp det då?
  Gärna förlslag på ett styrkeinriktat & ett konitioninriktat pass.
  Förresten, hur ofta kör du styrka respektive cardio eller mixar du ihop dem?
  Tack för en inspirerande blogg!:)

  Emma Glittmark 2016-11-03 21:23:34
  Svara
 • Kan du lägga in fler tips på övningar/träningstips? Vet att du har träningspass i appen men vore kul om en del ligger på bloggen där det är mer beskrivit och förklarat. Kanske köra en veckans träningspass som kommer varje fredag? Vore en kul utmaning till oss läsare.

  Hur delar du upp dina makeonitrienter? Hur pass bra koll har du på dina kalorier/kaloriintag – räknar du?
  Vad är ditt bästa tips för att minska sin fettprocent?

  Anton 2016-11-03 21:19:30
  Svara
  • Svar på Antons kommentar.

   Tjena Anton!Varje torsdag morgon lägger jag upp ett träningspass som går att genomföra på 30 min och som är anpassningsbar efter ens egen nivå. Självklart ska jag fortsätta med det efter ditt önskemål. =) Stort tack för ditt engagemang och intressanta frågor du ställer. Jag kommer ge dig svar på allt detta i morgondagens inlägg. Ciao!

   kevin 2016-11-04 08:56:02
   Svara
 • Hallå! Här kommer en personlig fråga som jag gärna vill ha ditt svar på. Däremot tror jag många kan känna igen sig i min situation.

  Sedan flera år tillbaka har jag tränat varje dag, för två år sedan började jag träna ÄNNU mer. Blev ofta två (ibland tre…) pass om dagen, plus långa power-walks kombinerat med en strikt upplagd kostplan. Jag höll på sådär extremt i mer än ett år. Jag älskade livsstilen och mådde fantastiskt bra vissa stunder, men ibland handlade livet bara om träning och kost. Sedan känns det som min kropp var totalt slut och jag gick in i en period där jag vilade från träning oftare och åt mer. Jag gick upp i vikt och jag hamnade i en kropp jag inte längre trivdes i (jag är inte överviktig). Nu är jag i den situationen att jag tränar och försöker äta bra men vill gå ner 5-7 kg i vikt. Hur ska jag göra?

  Jag är en allt-eller inget person och är rädd att jag kommer gå all-in och att jag kommer bli uppslukad av fitnesslivet. Hur åstadkommer jag en BALANS i livet? Jag vill ha en stark, snabb & atletisk kropp med låg fettprocent. Jag har till viss del tappat min träningsgnista. Hur ska jag hitta tillbaka till att träningen ska vara grymt rolig som den var förr?

  Jag är en målmedveten person och bara jag har bestämt mig för en plan så kommer jag köra.

  Lovisa 2016-11-03 21:12:27
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Hej Lovisa! Jag är helt övertygad om att många känner likandant som du. Jag träffar dagligen kunder som har/haft liknande inställning och det är en utav områdena man får jobba väldigt hårt med. Jag ska ge dig en bättre förklaring i morgondagens inlägg. Tack för din frågeställning!! kram

   kevin 2016-11-04 08:59:52
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!