KEVIN TRIGUERO

SÖNSDAGSLISTAN

Kevin Freddy 4

VECKANS BÄSTA:

Det bästa den här veckan är att jag varit så jäkla produktiv och fått väldigt mycket gjort. Ibland får man ge sig själv en klapp på axeln och säga till sig själv ”bra kämpat”. Jag känner att det är viktigt att ge sig själv credd när man förtjänar det.

Jag hade också en riktigt trevlig eftermiddagsgrill hemma på terassen med vänner från Beach-HIITen som helt klart är en utav höjdpunkterna den här veckan. Det gläder mig att se att vi genom vårt träningskoncept lyckats skapa en stor gemenskap mellan människor från olika delar av världen där vi bidrar till något positivt och utvecklande.

Jag tycker också inreaktionen mellan mig och er blev väldigt lyckad och jag hoppas ni känner likadant. Jag fick väldigt många bra frågor och jag känner att det blev en rolig utmaning att svara på dessa. Jag vill gärna se att vi fortsätter med det för jag vill så gärna hjälpa er and andra som står inför liknande utmaningar att fortsätta framåt.

VECKANS SÄMSTA:

Jag saknar Lina sjukt mycket. Det känns som tiden kryper fram så fort vi är ifrån varandra.

VECKANS CRAVINGS:

Jag började min deff period i tisdag och under veckan har jag brottats med min hjärna vid flertalet tillfällen. För mig sker det oftast på kvällstid som suget efter diverse saker träder fram och det blir en stor argumentation mellan mig och mitt medvetna tänkande om hur jag löser känslan som uppstår. Jag vet att alla står inför liknande situationer med sig själva dagligen och vissa har tuffare än andra men man måste vara benhård och inte kompromissa eller ge vika.

VECKANS TRÄNINGSPASS:

Jag har haft väldigt många bra pass den här veckan, jag skulle säga en generellt bra träningsvecka! Jag har känt stor motivation trots att det varit kämpigt med förändringar i kosten. Framförallt var passet i onsdag väldigt rolig och extremt utmanande. Jag körde en variant av passet jag delade med er i torsdags då jag fokuserade på bröst/rygg. Jag fick kämpa både mentalt och fysiskt för att ta mig igenom hela passet och det kändes väldigt bra när jag hade slutfört träningen. Jag hade duktigt med träningsvärk dagarna efter.

VECKANS MAT:

Jag lagade stekt lax med en god sallad i fredags. Allt med lax tycker jag är helt magiskt och hade det bara varit en smaksak så skulle jag ätit det varje dag.

NÄSTA VECKA:

 Vare sig man vill eller inte så påverkar det Amerikanska valet även oss i Sverige och jag känner mig nervös över valomröstningen som äger rum i veckan. Det kommer bli en tuff mandat period oavsett vem som blir president och jag tror vi kommer stå inför avgörande beslut under den här tiden. Jag känner mig ganska trött på hela karusellen som utspelas framför våra ögon där vi står som maktlösa åskådare och bara glor. Jag tycker vi förtjänar bättre för oss själva, för våran planet och för kommande generationer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!