KEVIN TRIGUERO

VAD ÄR INSTAGRAM FÖR DIG?

kevin instagram@kevintriguero

En snabb återblick från veckan som gått på Instagram. Det är mestadels mode till skillnad från bloggen där träning och hälsa är det tema som förmodligen berörs mest. Jag har tänk mycket över Instagram på sistone, hur det utvecklats, vilken slags plattform det blivit, vad som sprids, etc och jag känner mig lite osäker gällande vad jag verkligen tycker.

Vad tycker ni om Instagram? Hur använder ni det? Vad är bra och dåligt? Och hur tänker ni att det kommer se ut inom ett år eller två?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Instagram för mig är en möjlighet att spionera på dig! 😉

    Annars så har jag två konto där men både två handlar om min största hobby, fotografi, och jag brukar aldrig lägga ut privata bilder där.
    Därefter är både Instagram och Facebook fokuserat bara på att tjäna pengar. Från en sida så är det förståeligt men från andra sida är det bara bevis på att vi lever i ett värld där pengar är det viktigaste som finns. Alt den där med att ”var med och hitta din vänner”(facebook) är bara skitsnack – det är bara pengar det handlar om. Det är tråkig för att –>> viktiga värderingar <<– ( kanske är det ett bra ämne att ta upp på din blogg?) försvinner mer och mer. Bara pengar, pengar pengar som spelar roll för alldeles för många människor idag 🙁 Jag tror att Instagram kommer med tiden vara mindre och mindre populär och försvinner till slut. Men då kommer det upp något helt nytt istället… . Om det inte blir tredje världskriget innan, då försvinner allt…. 🙁

    Pawel 2016-11-09 20:37:03 https://www.facebook.com/PawelMacieszonek/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!