Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

MIN UPPLEVSE HOS BARBERAREN

Kevin Klippning
Kevin Barbering

Det har minst sagt varit en fartfylld fredag. Jag har varit på en del möten, hunnit få en klippning och barbering, hämtat Frankie och ätit en god middag med Lina och min grymma vän Sabrin.

Barbering är en helt ny upplevelse för mig. Jag har inget jättekraftigt skäggväxt men jag har hört om många killar som går till barberaren och tycker det är helt underbart. Jag kände att jag var tvungen att testa på det för att kunna tala ur egen erfarenhet. Min vän Sabrin, som också är den som oftast klipper mig när jag är hemma i Stockholm, har för en tid sen utbildat sig till barberare och idag när jag var inne på salongen för att klippa mig passade jag även på att tjata till mig en barbering.

Hela grejen är lite läskig tycker jag men när man finner ro så känns det väldigt bra. Jag vet inte hur många utav er som har hållit i ett riktigt rakbland tidigare men dem är rejält vassa. Jag överdriver inte när jag säger att det krävs i princip ingenting för att skära sig. Hon hanterade situationen väldigt bra och smorde in mitt ansikte och hals ordentligt med skäggolja och rakkräm innan hos satte igång och började raka. Hon var väldigt noggrann och försiktig och kände mig hela tiden trygg med att hon hade stenkoll på vad hon gjorde.

Det bästa med barbering känner jag är resultatet. Linjerna blev väldigt skarpa och huden känns bebislen. Jag vet inte om det är något för mig i loppet då jag har relativt lite att hand om men jag förstår dem som tycker om det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Fridsell
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che