Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

MIN UPPLEVSE HOS BARBERAREN

Kevin Klippning
Kevin Barbering

Det har minst sagt varit en fartfylld fredag. Jag har varit på en del möten, hunnit få en klippning och barbering, hämtat Frankie och ätit en god middag med Lina och min grymma vän Sabrin.

Barbering är en helt ny upplevelse för mig. Jag har inget jättekraftigt skäggväxt men jag har hört om många killar som går till barberaren och tycker det är helt underbart. Jag kände att jag var tvungen att testa på det för att kunna tala ur egen erfarenhet. Min vän Sabrin, som också är den som oftast klipper mig när jag är hemma i Stockholm, har för en tid sen utbildat sig till barberare och idag när jag var inne på salongen för att klippa mig passade jag även på att tjata till mig en barbering.

Hela grejen är lite läskig tycker jag men när man finner ro så känns det väldigt bra. Jag vet inte hur många utav er som har hållit i ett riktigt rakbland tidigare men dem är rejält vassa. Jag överdriver inte när jag säger att det krävs i princip ingenting för att skära sig. Hon hanterade situationen väldigt bra och smorde in mitt ansikte och hals ordentligt med skäggolja och rakkräm innan hos satte igång och började raka. Hon var väldigt noggrann och försiktig och kände mig hela tiden trygg med att hon hade stenkoll på vad hon gjorde.

Det bästa med barbering känner jag är resultatet. Linjerna blev väldigt skarpa och huden känns bebislen. Jag vet inte om det är något för mig i loppet då jag har relativt lite att hand om men jag förstår dem som tycker om det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind