KEVIN TRIGUERO

SÖNDAGSLISTAN

Kevin NIKE

VECKANS BÄSTA:

Den här veckan har haft många höjdpunkter och det är svårt att säga vilken som känns bäst. Något som känns extra roligt är en fotografering jag gjorde under tidigare i veckan och där resultatet blev långt över förväntan.

VECKANS TRÄNINGSPASS:

Jag har tagit mitt axelpass till en helt ny nivå den här veckan. Jag har nya övningar och upplägg som funkar så himla bra. Den kontakt jag får just nu har jag aldrig haft förut och jag ser och känner direkt vad som händer med mina axlar. Jag längtar tills dess att jag fått ett par veckor till med det här upplägget.

Tips: Du kan följa alla mina träningspass på FITNER. Ladda ner appen och signa upp med mig. Det är en liten kostnad per månad för otroligt värdefulla träningsupplägg. 

VECKANS MAT:

Jag åt brunch på Grill idag tillsammans med Lina och mina föräldrar för att fira farsdag. Jag vet bara en brunchrestaurang som jag gillar mer än denna. Jag är inte så mycket för sötsaker utan föredrar att äta god mat därför passar grillbuffen mig alldeles perfekt.

NÄSTA VECKA:

 Imorgon är jag återigen i Barcelona och ser fram emot en intensiv vecka med Beach-HIIT, fotografering, träning och mycket småfix omkring hemmet. Jag måste också börja förbereda saker inför flytten och det tar alltid längre tid än man tror.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hola Kevin,

  Fotot i detta inlägg och flera av modebilderna du lagt upp i din insta på sistone är suveränt snygga.
  Känns som om du har massor att ge som modell.

  Pienso que cuando regresas a Suecia, aun que vas a trabajar como PT y tal vez con otras cosas
  relacionadas a träning, deberias de focusar tambien en tus trabajos como modelo.

  Como bien lo sabes, un modelo bueno puede ganar un dinero bien grande.
  Asi puedes mas rapido tener todo lo que deseas en tu ”vida nueva” en Suecia.
  Casa mas grande, coche, viajes, tal vez un apartamento para weekends en Espana y demas cosas.
  Claro, ya se que ahora no te falta nada, ya tienes una vida fabulosa….

  Creo que tienes un potencial enorme en cuanto a tu Modeling, y mirando tus model fotos ultimamente,
  son mejor que nunca. Muestran mas madurez, mas seguridad.
  Un aire internacional y un look que es mejor que fantastico.

  De verdád pienso que estás para conquistar el mundo de moda internacional, catwalks, cover fotos,
  reklambilder y demás. Din look och stil ser ut att ligga helt rätt i tiden. Tambien pienso que pudieras ser la cara de alguna
  gran marca de moda internacional.

  Y como he opinado antes, no te cortas el pelo demasiado corto, ni por los lados, ni arriva o detras en la cabeza.
  Tal como tienes el pelo en la foto de tu header es divino. Te favorece un monton.
  El pelo demasiado corto es menos favorable y te disminuye un poco en las fotos de modelo.

  GO FOR IT KEVIN
  Mira ver hasta donde y hasta que altura puedas llegar como modelo internacional.

  Como has mencionado en el blog, parece que el mundo para modelos es mas limitada en BCN, comparada con teniendo Suecia como base,
  y desde Suecia trabajando en el mercado internacional de modeling

  El mundo es tuyo (y de Lina claro…)

  SUERTE SIEMPRE

  Mia 2016-11-15 11:46:49
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!