KEVIN TRIGUERO

NAKNA SANNINGEN – MITT SISTA MÅL

kevin Metromode

Go Kväll. Ännu en dag börjar gå mot sitt slut och jag delar nu med mig av mitt sista mål för dagen. Liksom igår kväll lagade jag en omelett på 6 äggvitor och istället för nötter så har jag några färska hallon.

Jag vill att vi håller vår veckovisa tradition med Frågor på torsdagar och jag ber efter lite engangemang från ert håll. Lämna en kommentar med en frågeställning, det kan vara om vad som helst, och jag återkommer med ett svar till dig redan på lördag. Hoppas ni följt min dag och att det gett er lite att tänka över.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Jag har bestämt mig, ska köra en stenhård period med nolltolerans på allt sött och skit. Äter inte dåligt i nuläget men ibland kan man ju äta för mkt av nyttiga saker som frukt, nötter, kvarg etc. Vad är dina bästa tips för att lyckas med min deff? Är van vid att träna. Min utmaning tror jag är att äta lagom mycket. Välja rätt råvaror gör jag redan!

  En liten fråga, tidigare har du nämt att du inte äter kolhydrater i form av havregryn, sötpotatis etc då du föredrar andra näringskällor. Ser att du äter havregrynsgröt till frukost en del. Vad har fått dig att ändra dig?

  Johan 2016-11-18 22:34:39
  Svara
  • Svar på Johans kommentar.

   Tjena Johan! Kul och höra att du känner dig motiverad på att göra en extra kraftansträngning! Jag återkommer till dig i mitt kommande inlägg. Tack för att du engagerar dig! Ciao

   kevin 2016-11-19 16:56:04
   Svara
 • Vad roligt att du fortsätter med att köra frågestund.

  Jag har följt dina inlägg med din kostdagbok. Äter själv mycket likt det du gör! Men vad jag förvånad är hur lite det är som du äter!!! Frukosten kan ju inte vara mer än 500 kcal. Både lunch och middag var ju kyckling sallad o avokado vilket om jag räknar i överkant landar på 600 kcal. Plus äggviteomelett, kanske 250 kcal. Detta ger ett intag runt 2050 kanske. Plus att du tränar. Detta är ingen kritik mot dig, absolut inte, jag är bara nyfiken och försöker ta lärdom av hur andra gör. Jag själv är en tjej som tränar 7-10 ggr per vecka och äter bara rena råvaror men större mängder. Äter mer än du liksom…. och väger 60 kg varav en del muskler. Känns i mina ögon som mkt lite mat, men jah g kanske har fel?

  Kan inte du förklara lite hur du tänker kring kalorier? Alltså kalorimängd och så.

  Lina K 2016-11-18 22:30:49
  Svara
  • Svar på Lina Ks kommentar.

   Hej Lina!

   Tack själv för att du engagerar dig och kommer med en väldigt bra frågeställning. Jag svarar dig i mitt kommande inlägg. =) Kram!

   kevin 2016-11-19 16:53:30
   Svara
 • Tja igen, haha! En fråga: Hur tänkte du med kalorier som kalorier? Tror du man till exempel kan käka en burk kvarg istället för kyckling, förutsatt att det är samma mängd energi man äter av båda? Eller kanske två äpplen istället för några potatisar (också samma mängd). Många kör ju IIFYM och käkar liksom vad som helst bara det får plats i ens macros.. men dessa käkar ofta skitmat. Det jag menar är att byta ut vissa saker mot andra som kanske inte är dålig sett från näring, men innehåller olika näringsämnen. Jag håller just nu med på att fundera över om det är värt att ta bort en stor del av mejeriprodukter, sötningsmedel och annan processas mat och istället bara käka ordentliga oprocessade råvaror. Alltså typ som som jag tänker mig att du äter. Tror du att det spelar någon roll att byta ut dessa produkter och bara köra ”cleant”? Hur har du upplevt dett? Som sagt, många säger ju att det inte riktigt spelar någon roll över vad du äter utan bara du prickar macrosen. Tack Kevin, det är grymt med frågestunder!

  Victor Axelsson 2016-11-18 14:34:08
  Svara
 • Hej,

  Jag har precis kommit ur ett långt förhållande och skulle därför gärna vilja höra lite från dig som har varit i samma situation.

  Det gick ju ganska snabbt mellan Ellinor och Lina. Hur kändes det? Dejtade du något emellan eller var Lina den första?

  Hur ser du på att gå hem med en annan person på första dejten?

  Hoppas att det är ok med en fråga som inte handlar om träning!
  Tack för en bra blogg.

  Nora Johansson 2016-11-18 12:07:26
  Svara
  • Svar på Nora Johanssons kommentar.

   Hej Nora! Jag hoppas du känner dig okej trots det som hänt. Vet själv att det kan kännas tufft. Jag blir glad över att du kommer med annat än bara träning. Jag svarar dig i morgondagens inlägg. kram!

   kevin 2016-11-18 14:29:34
   Svara
 • Hej, jag är en tjej på 60 kg, har byggt upp lite muskler men har även fett som önskas försvinna, har försökt under några månader att få mer definition på min kropp/ muskler och minska i fett. Har räknat kalorier och ligger på kaloriunderskott stor del av tiden (ätit mycket protein och annat bra), samtidigt varierat med styrketräning och kondition, men känns som ingenting har hänt varken utseendemässigt eller på vågen. Det enda jag gör är att gå runt och vara hungrig och motstå allt gott helt i onödan, utan resultat… Har du något tips på vad jag kan göra för att nå mitt mål?

  Jenny 2016-11-17 22:47:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!