KEVIN TRIGUERO

JAG VILL HA ….. FRÅN DIG

Kevin MC 34

God kväll. Dem senaste dygnen har varit väldigt långa och hektiska. Både jag och Lina har fullt upp med både flytt och jobb och knappt hunnit njuta av de få dagarna vi har tillsammans just nu. På måndag är jag åker jag åter till Barcelona och förhoppningsvis får jag under den veckan allting löst med lägenheten så att jag kan flytta tillbaks för gott. Det känns alltid lite osäkert när det gäller Spanien så jag vågar inte vara allt för säker utan endast hoppas på att allt går som planerat.

Nya lägenheten känns helt fantastiskt, den är rymlig och ligger jättefint nära vattnet vid Hornsbergs strand. Det känns som ett lugnt område med många mysiga restauranger omkring. Det är förmodligen helt annorlunda här till våren och sommaren och det känner jag ska bli riktigt kul.

Det är torsdag och jag vill återigen be er om ert engagemang. Kom med fler frågor och funderingar som ni tänkt kring på sistone. Det kan som sagt vara om vad som helst och jag kommer redan på lördag svara på dem frågor ni ställt. Jag känner att det har varit otroligt roligt och givande de senaste veckorna så låt oss fortsätta med det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Tja Kevin,

  Long time, no see.
  Hoppas livet fullkomligen leker (det ser ut som så).

  Har en grej jag vill kolla med dig, så maila mig gärna när du har tid!

  /Mille

  Mille 2016-11-25 15:47:41
  Svara
 • Jag vill gå ner 7 kg ungefär, bryr mig egentligen inte om vikten utan hur den ser ut så det är bara en uppskattning. Hur ska jag lägga upp kosten och tröningen? Vill att dieten ska vara strikt och effektiv så jag kan få snabba resultat. Även om jag även kommer vara mån om att bibehålla livsstilen också. Tyckt det är så svårt att äts lagom mängd… hur mycket cardio/styrka bör man köra?

  Patricia 2016-11-25 10:42:42
  Svara
  • Svar på Patricias kommentar.

   Hej Patricia! Tack för din kommentar och det var ingen enkel fråga att svara på =D Kika på mitt svar i dagens inlägg. Kram

   kevin 2016-11-26 19:29:31
   Svara
 • Kan du gå lite djupare in på hur man bygger muskler? En del får ju ådror som syns som jag personligen tycker är väldigt snyggt. Kan man själv påverka detta på något sätt eller är det gener som styr? Många har ådror som syns utan att de har en väldigt låg fettprocent.

  Tomas 2016-11-25 10:39:39
  Svara
  • Svar på Tomass kommentar.

   Hallå!! =) Kul frågeställning. Jag känner med dig när det kommer till att få mer muskeltryck och synliga ådror. Kika på mitt svar i det senaste inlägget. Ciao

   kevin 2016-11-26 19:28:31
   Svara
 • Hej!

  Kan du dela med dig av fler vardagsrecept?

  I och med att du är så noggrann med kosten, både råvaror o kalorier. Får du aldrig hjärnspöken i huvudet, upplever att det lätt kan bli så om man är noga med kalorier. Jag går i en sådan destruktiv tankebana o vill verkligen komma ur den. Hur ska jag göra? Hur kan man tänka för att få ett balanserat förhållande till mat?

  Sofie 2016-11-25 10:36:42
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Hej!!

   Tack för din kommentar och jättebra frågeställning. Jag vet att många känner som du, även jag ibland. Kika på mitt svar i dagens inlägg. Kram

   kevin 2016-11-26 19:27:10
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!