Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

SÖNDAGSLISTAN

En sjukt händelserik vecka är nu över och jag känner att nästa vecka lär inte bli sämre!

14556058_10155234826163356_420928671_n

VECKANS BÄSTA:

Det som känns bäst den här veckan är att få uppskattning från så många vänner och bekanta gällande att jag ska återvända hem. Varje gång någon säger det till mig går det rakt in i hjärtat. Varje gång man tar ett stort steg i livet är det stora frågor som dyker upp i ens huvud som man behöver bearbeta och ta ställning till. När det gäller mitt beslut om att återvända till min hemstad så känner jag mig till freds med mitt beslut och min magkänsla är enbart positiv.

Jag har blivit sambo med Lina den här veckan och vi har flyttat in i vår nya lägenhet. Det har varit lådor över hela lägenheten och idag, söndag, gjorde vi sista rycket och fick lägenheten målad, ny säng levererad och på plats och vi har fått i ordning på alla möbler, lampor och annat småfix. Det känns jäkligt bra och jag ser fram emot att få börja dela en riktig vardag med henne.

Fitnessmässan & Allt om Hälsan var i helgen och trots att jag inte jobbade så var jag där i lördags någon timme med Lina för att hälsa på vänner och bekanta. Mässan kändes mycket mer organiserad än föregående år och om jag inte har helt fel så tror jag att det var fler som ställde ut i helgen än något tidigare år. Det finns en uppsjö av varumärken som lanserar nya roliga och kreativa produkter. Jag måste ändå säga att mässan i helgen hade ett bättre utbud än Arnold Classic i Barcelona.

VECKANS CRAVINGS:

Jag och Lina har gått hela november månad utan socker och vi hade bestämt att det skulle vara fram till den här helgen. Sedan jag fick reda på att jag ska till Mykonos om två veckor och fota bad & sportmode och blev ombedd om att hålla bra form så har jag fått planera om. Vi har trots det unnat oss lite onyttigt den här helgen och njöt av bland annat en riktigt god saffranslängd på adventsfikat idag. Jag älskar saffran. Allt med saffran tycker jag smakar magiskt. Vi har också ätit pepparkaksglass, någon slags mer hälsosam glass med mindre socker och mer protein. Jag hade ingen koll på den här glassen sedan innan men efter den här helgen kommer jag bli stammis.

Nu blir det två väldigt strikta veckor där gör gör det lilla extra med kosten och träningen för att komma i riktigt skarp form. Det är många som undrar över perioder som denna och jag vill att ni ska förstå att det som jag har framför mig är handlar inte första hand inte om att leva hälsa och en balanserad livsstil utan om att nå ett specifikt mål. Efter det kan jag återgå till mina hälsosamma och balanserade livsstil igen.

VECKANS TRÄNINGSPASS:

Jag och Lina testade Yoga FLOW på Yogayama i helgen och det var Josefine (se Josefine Yoga) som höll i passet. Jag visste inte vad jag hade att vänta och jag det skulle t.o.m bli första gången jag prövade på yoga i Sverige. Josefin känner jag från MetroMode och även fast vi bara träffats få gånger så har jag känt att hon är duktig på det hon gör. Vissa människor har en sådan aura över sig och hon är en av dessa.

Det vi började passet med och det jag känner mig mest glad över att jag fick ta del av var en kort uppvärmning med skakningar, en gammal och smal form av yoga med vetenskaplig uppbackning som på senare tid blivit uppmärksammat. Jag känner att det var kul och lärorikt att få ta del av detta med en kunnig person som guidade mig genom hela momentet.

VECKANS MAT:

Jag åt middag på Publico i helgen när vi skulle fira en av mina närmsta vänners födelsedag. Dem serverar sydamerikans inspirerad mat vad som upplevs som lite tapas format i en väldigt fint inredd restaurang. Det var verkligen jättetrevlig stämning och alla rätter smakade helt fantastisk. Tyvärr aningen för små rätter för mitt tycke även fast jag hade grundat med en bra måltid strax innan. Jag känner att jag betalar gärna för bra kvalité men jag hatar när det snålas med mat på tallriken.

kevin metromodekevin metromode

VECKANS EXTRA:

Lina tog med mig till Bronza på Odenplan i fredags för att testa en spraytan. Jag kände mig lite skeptisk till en början och anledningen till att jag kände så var för att jag bara haft dålig erfarenhet av brun utan sol tidigare. Giannina som hjälpte oss var sjukt trevlig och hon hade bra koll på vad hon höll på med. Efter ett par minuter i ett bås var jag brun som bara den. Det känns såklart lite ovant i början men efter tag vänjer man sig och senare på kvällen efter man tagit en dusch så känner man sig riktigt fräsch och snygg.

NÄSTA VECKA:

Imorgon åker jag till Barcelona igen och det är mycket som händer den här veckan så häng med!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!