KEVIN TRIGUERO

FYRA OSLAGBARA TIPS PÅ JULKLAPP

4 Guldfynd

5 GuldfyndKevin Metromode GuldfyndKevin Metromode Guldfynd
Kevin Metromode Guldfyndfoto: Naelia Salas Amner

Snart är det jul och det är säkert många av er som går och funderar över vad man kan ge bort i julklapp till sin respektive. Jag tycker själv att det alltid känns jättejobbigt att köpa presenter till någon annan och lever också i tron om att det enkelt för andra att köpa presenter till mig. Hur man än vrider och vänder på det så tror jag att alla känner lite oro över vad man ska ge bort i julklapp och hur den andra kommer att känna. Men jag känner att spänningen har sin charm och jag accepterar att det är på det viset.

I ett samarbete med Guldfynd har jag noggrant granskat hela deras katalog och bland många snygga smycken för Herr och Dam hittat mina fyra favoriter. I bilderna ser ni vackra Josefin Forsberg bära en ögon bländande ring i silver och ett jätte fint halsband från Molly’s kollektion. Detta är enligt mig två säkra köp för den som känner sig tveksam över vad man kan ge bort till en tjej i jul.

Till mig själv, nu vänder jag mig till er tjejer, har jag valt en ball armring i stål och ett klassiskt snyggt armband i läder. För oss män är det viktigt att det ska kännas vågat men inte för mycket, till skillnad från er upplever vi behöver hålla en mer balanserad stil, dvs vi sticker gärna ut en aning men inte för mycket. Därför har jag valt att leka med dessa två, hårt och mjukt, där ena talar för sig själv och den andra blir ett snyggt komplement till en snygg klocka. Vill man så kan man använda dem var för sig men självklart är kombinationen oslagbar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hola Kevin,
  Läste att du skall köra din bike 55 mil till Alicante nu i helgen…. hmmm?
  Det ger mig inga goda vibes. Känns ej bra att du skall köra den långa sträckan helt ensam och den här tiden på året.
  Vore jag dig, skulle jag skicka den med en bil när nästa lämpliga tillfälle dyker upp.
  Om det inte funkar nu innan Mykonos, så försöka hitta ett ställe att magasinera biken i BCN tills efter jul/nyårshelgerna eller lite längre fram tom
  och så skicka den med en bil längre fram i vår och då flyga ner till Alicante för att ta emot den och fixa in den där var du nu skall ha den.
  Just my personal thoughts, vibes and feelings.
  T.ex. kan det finnas vägpirater som snor biken längs färden, handsup med gun osv du vet…. östeuropeer. Risky.
  Dom kan även skära däcken längs färden för att tvinga dig ifrån biken eller för att råna dig personligen. Bekanta fick däck skurna på sin bil
  när dom kom till BCN, det var ett rånförsök. Jag hade varnat dom så dom öppnade inte rutorna när främmande killar försökte snacka med dom
  efter att dom stannat bilen när däcken skurits sönder.
  Andra råkar ut för handsup i Spanien när dom kommer med bil från SE el Europa, allt inkl. bilen stjäls. Där står dom vid vägkanten dessa besökare med NADA kvar. Hur kul är det…?
  Sedan har vi ju säkerheten, hala vägbanor pga regn och fukt, trafikolyckor pga medbilister som kör dåligt osv.
  SAFETY FIRST, BOTH FOR YOU PERSONALLY AND THE BIKE
  LINA NEEDS YOU…..
  Men som sagt, det är din bike och du som bestämmer över din programmering.

  Abrazos

  Mia 2016-12-02 09:09:15
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!