KEVIN TRIGUERO

JAG KÄNNER MIG HEL IGEN

Bild3 vit

God Morgon. Vaknade för en liten stund sen och känner mig för en gång skull hel igen. Jag känner mig återhämtad från veckans virusattack och jag känner att jag äntligen kan släppa alla tankar som har med flytten att göra. Trots en tuff vecka så har allt löst sig smidigt. J

Jag berättade för er om motorcykeln som var kvar på verkstaden och som jag förmodligen inte skulle hinna få iväg i i lastbilen. Nå,  jag pressade på dem tillräckligt mycket så att den stod klar morgonen efter och jag kunde hämta den och få med den med resten av flyttlastet. Det blir alltså ingen långkörning för mig den här helgen ner till Alicante.

Träning idag! Som jag har längtat! Det har nästan gått en vecka sedan jag kunde tränat senast och det känns i min värld som evigheter. Jag börjar lite lugnare trots allt och det blir bara lågintensiv träning på schemat. Planerar för 45 min cykel så att jag får svettas en aning utan att pulsen sticker iväg för högt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hola Kevin,
  Gott för dig att din malestar gått över och att du är ”back to usual” good feeling.

  Jättebra läsa att du lyckades få MCn klar från verksta´n så att den kunde gå med transporten till Alicante.
  Känns lugnare så.

  SAFETY FIRST AT ALL TIMES

  Kolla igen min kommentar till ditt första inlägg om Mykonos jobbet ang. klädsel, väder, temperaturer etc.
  En grej till ang. temp. i Grekland vintertid.
  Ibland kan man plötsligt under vinterperioden se för årstiden ”höga temperaturer”, speciellt neråt Kreta och Rhodos.
  Det kan visa 20-22 grader.
  Ser du det så säger jag bara GLÖM DET….. Låt dig inte luras av detta och tro att det är varmt och skönt när du kommer till GR.

  Det beror på varma vindar från Afrika som ligger på tillfälligt ett par dagar då och då (inte speciellt ofta). Lika snabbt dessa varmare vindar kommer, lika snabbt försvinner dom och tempen går återigen ner till ”normala” vintertemperaturer vilket är ”kyligt” för att fota badkläder.

  Vet inte om BCN också får sådana varma Afrika vindar någon gång då och då under vintern? Har ej koll på det.

  Abrazos

  Mia 2016-12-03 18:49:59
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!