KEVIN TRIGUERO

KYLIGT VÄDER ÄVEN PÅ MYKONOS

KEVIN METROMODEKEVIN METROMODEKEVIN METROMODEKEVIN METROMODEKEVIN METROMODE

Är på hotellet och har just fått håret klippt och väntar på att bli tillfixad innan vi ska ge oss ut och fota. Det är ganska molnigt och vinden blåser på rätt duktigt. Kylan tränger igenom plaggen och jag känner mig väldigt glad över att jag tog med vinterjackan. Det är som sagt inte alltid så glamoröst som man kan tro att arbeta som modell. Det är bara att bita ihop och låtsas som att det är 25 grader varmt och solsken.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Kevin! Tack för en givande och inspirerande blogg! Jag diggar din stil här och undrar vad märket är på jackan och brillorna, och vart man kan hitta dem?

  Erik Nilsson 2016-12-13 19:12:36
  Svara
  • Svar på Erik Nilssons kommentar.

   Tjena Erik

   Bästa! stort tack =) Solglasögonen kommer från Chimi Eyewear (enklast är nog via nätet) och jackan är Parajumpers Special Edition (vet inte då jag köpte den i Barcelona) men gissar på att den finns att hitta på NK eller att du ganska snabbt kan googla dig fram till en återförsäljare av PJs.

   kevin 2016-12-13 22:16:05
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!