KEVIN TRIGUERO

STYLA DIN NYÅRSLOOK

kevin metromodekevin metromodekevin metromodefoto: Abraham Engelmark

SMOKINGKAVAJ: JENS DAHLSTRÖM (SVART SAMMET) | SKJORTA: TIGER OF SWEDEN | BYXOR: VOLT | FLUGA: VOLT | KLOCKA: BOOM WATCHES

MODE. Det är annandag jul idag vilket innebär att vi kan lägga julen bakom oss och ta sikte på nyår. För mig är nyårsafton en dag som jag gärna delar med vänner och bekanta för att tillsammans runda av året som varit. Oavsett om det varit ett utmanande eller framgångsrikt år så känns det viktigt att dela denna glädjande afton med andra. Jag känner att det är viktigt att uppmärksamma andras ansträngning under året och ge beröm för det som åstadkommits. Det betyder mycket för en själv att få höra det positiva man gjort under året och likadant känner andra när man visar uppskattning. Att få ett bra avslut på året ger också en extra boost inför det nya året där nya mål och visioner ska uppfyllas, så tänk på det i år när ni delar denna underbara kväll med era vänner.

Eftersom nyår innebär slutet och början så är det jättebra tillfälle att göra det lilla extra för att det ska kännas speciellt. Att klä upp sig är en utav flera saker man bör passa på att göra under nyårsafton. Vart ambitionsnivån läggs är upp till var och en men det går att hitta jättefina nyårsplagg till rimliga priser. Det jag tycker att man kan tänka på är att det mesta är basplagg vilka kan komma till nytta under resterande del av året och att göra en liten större investering ändå komma att bli värt den extra pengen.

Viktigt att tänka på och det som gör nyårslooken speciell är en snygg smokingkavaj, svarta lackskor och en fluga, helst en som man knyter själv. Detta kombinerat med stilrena basplagg samt en och annan accessoar så är nyårslooken uppfylld.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!