KEVIN TRIGUERO

HÄR FÅR DU ETT VÄRDEFULLT NÄRINGSTIPS

kevin metromode

Det händer ofta att jag tar upp vikten med rätt typ av kost för att kroppen ska må bra och fungera på bästa sätt. Näringen vi stoppar i oss sätter förutsättningarna för hur kroppen svarar på träningen vi lägger ned och det syns väldigt tydligt på det resultat man lyckas uppnå. Sanningen är att om ditt kostupplägg inte är genomtänkt och systematisk planerad för att du ska nå fram till din målsättning så kan det bli svårt att uppnå det önskade resultatet.

Något som det alltid pratas om när det kommer till kost är makronutrienter, dvs. protein, kolhydrater och fett. Vi känner alla till dessa tre näringsämnen och det diskuteras livligt om hur mycket vi behöver av vardera för att må bra, uppnå en snygg vältränad fysik, prestera bättre inom idrott, etc. Beroende på vad ens målsättning med träningen är så blir förhållandet mellan dessa också olika. Det jag vill idag är att ge dig är tips på hur du enkelt kan räkna ut den mängd protein du bör få i dig dagligen för att få det bästa resultatet av din styrketräning, iaf enligt min mening.

DIN VIKT * 2,2 = MÄNGD PROTEIN
(min vikt 80kg * 2,2 = 176 gram protein)

Detta är ungefär den mängd protein jag får i mig dagligen fördelat på 4 stycket måltider.

// Coach Kevin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Intressant! Hur skulle proteinintaget men också kolhydrater ser ut om man istället vill leanbulka dvs maximalt växa på muskelmassa? Jag antar att den uträkningen som du gjorde är till för att bibehålla muskelmassan man har åstadkommit?

  Alex 2017-01-20 15:49:01
  Svara
  • Svar på Alexs kommentar.

   Tjena Alex !

   Uträkningen jag delade med mig i inlägget är en fingervisning på vad är rimligt proteinintag för en person som tränar regelbundet och vill ge kroppen rätt förutsättningar för att behålla/bygga muskelmassa. Det går alltid att leka med variabler beroende på vilka mål man sätter upp.

   Kevin Triguero 2017-01-23 14:51:33
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!