KEVIN TRIGUERO

FÖRBÄTTRA DIN ÅTERHÄMTNING OCH UPPNÅ BÄTTRE RESULTAT

Kevin Yoga metromode

Det känns som tiden flyger fram och snart är vi framme i slutet av januari. Många av er har förhoppningsvis också satt igång med träningen och kommit in i bra rutiner. Det viktigaste nu är att höja blicken och se det som ett långsiktigt projekt där man jobbar ständigt med att hitta glädjen i livsstilen.

Rätt kost och bra återhämtning är båda viktiga delar för att få ut maximal resultat utav ens träning. Trots att man håller en sund kosthållning kan det ibland vara svårt att få i sig allt man behöver för att kroppens ska fungera på topp. Därför vill jag rekommendera dig ett dagligt intag av magnesium om du vill förbättra din återhämtning och få bättre resultat från din träning.

Magnesium har en rad viktiga uppgifter i vår kropp. Den spelar en central roll i vårt nervsystem och också i förnyelsen av benstruktur och muskelvävnad vilket är av stor vikt för den som tränar. Dessutom bidrar mineralen till bättre nattsömn genom att den stimulerar särskilda receptorer i hjärnan vilka hjälper musklerna att slappna av. Återhämtning och cellförnyelse som sker medan vi sover är otroligt viktig för hälsan och prestation i träningen.

Om du känner dig trött, sover oavbrutet, får ofta huvudvärk, upplever spänningar i kroppen eller om du ofta får kramp så kan det vara tecken på att du har brist av magnesium. För att ta reda på dina exakta värden så rekommenderar jag dig att du gör en generell hälsokoll och genom den få en grundare koll på din hälsa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Är 18 år och blev intresserad av dessa hälsokontroller. Skulle du snälla kunna berätta mycket mer om denna hälsokontroll eller hälsokontroller i allmänhet som man kan göra? Vad är det man får reda på i dem? Vem/vad ska man vända sig till för att kunna göra en kontroll? Vad är ett normalt pris? Finns det något speciellt ställe som du rekommenderar att man går till?

  Sally 2017-01-21 17:21:36
  Svara
  • Svar på Sallys kommentar.

   Hej Sally

   Det finns massa olika typer av hälsokoller man kan göra, vissa är mer ingående än andra. Jag vill poängtera att man ska inte gå och oroa runt och oroa sig om allt känns normalt i kroppen. Vill man ha mer kunskap kan man såklart göra en koll utifrån det man är nyfiken på. Jag kan rekommendera dig till Werlabs där jag gjorde min senaste hälsokoll http://kevin.metromode.se/2016/10/21/sa-gjorde-jag-en-total-halsoanalys/. På deras hemsida hittar du massor med nyttig information om vad alla olika kontroller visar och utifrån infon kan du bestämma dig för vilken som passar just dig.

   Kevin Triguero 2017-01-23 14:57:41
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!