KEVIN TRIGUERO

MÅNDAGSTIPS FRÅN COACHEN

kevin personlig tränare

En mening som jag får höra väldigt ofta är ”det är så mycket att tänka på”. Känner du igen det? Och visst kan jag relatera till den känslan. I början känns allt väldigt komplicerat och stort. Att bara ta sig till gymet och bestämma vilka övningar man ska genomföra kan kännas jobbigt. Om du också känner på det viset så tycker jag att du ska ta ett djup andetag och läsa vidare innan det hettar till uppe i huvudet på dig.

Lägg på minnet att varje träningspass du genomför är en seger. Jag tycker inte du ska känna stress över vilka övningar som är rätt eller fel i det här läget, det viktiga är i första hand att du tar dig till gymet och genomför din träning. Här följer några tips på vad du kan göra även fast du inte har koll på träning.

Internet! Gå online och sök efter träningsklipp som du tycker verkar spännande och roliga. Ta med mobilen till gymet och följ instruktionerna. Det finns massor med bra sidor och appar att hämta inspiration från numera. Du kan exempelvis följa alla mina träningspass i appen FITNER.

Följa John! Du kommer fatta min poäng. Vid ett flertal tillfällen har jag sett någon göra en ny kreativ övning på gymet. Jag blir såklart väldigt nyfiken och testar samma övning därpå. Om du inte vet vad du ska göra så se dig omkring på gymet och hitta någon som inspirerar dig. Kolla noggrant på vad den person gör för övningar och följ därefter i hans/hennes fotspår. OBS! Gå inte på samma vikter utan fokusera på rörelsen i första hand och utgå ifrån din egen nivå.

Testa gruppträning! Det finns mycket positivt att hämta från gruppträning, bland annat inspiration som du kan ta med dig och inkorporera i din egen träning. Boka in dig på nästa träningstillfälle och försök lägga på minnet vad ni gjorde. Nästa gång du är på gymet så kan du försöka köra igenom dem övningar som du tyckte om mest.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Tja Kevin! Jag undrar om du kan tipsa om löpintervaller då jag behöver ny inspiration! Jag funderar oxå över om att springa långdistans cirka 2-3 ggr i veckan kombinerat med styrka ger slankare ben men oxå behåller muskler tex på rumpan? Tacksam för svar!

  Ebba 2017-01-25 08:33:53
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   Hej Ebba!

   Jag la upp ett upplåg som jag är övertygad om kommer hjälpa dig nå dina mål. Jag skulle avråda dig från att springa längre distanser flera gånger i veckan då det slitet alldeles för mycket på fot-, knälåd och höfter. Om du verkligen gillar att springa så kör ett bra distanspass i veckan och kombinera dessa med kortare löpintervallpass.

   Lycka till !

   Kevin Triguero 2017-01-27 13:44:30
   Svara
 • Kevin du är grym och jag älskar dina inlägg men du måste lära dig att stava till GYMMET 🙂

  Dennis 2017-01-24 19:25:22
  Svara
 • Hej Kevin! Eftersom du har bott i Barcelona så undrar jag om du vet hur vädret är typ i slutet av april ? Jag hade tänkt åka dit på en weekend. Frågan är om det är tillräckligt varmt för att kunna ligga och sola ? Eller kunna ha short / tunna byxor ? Är det som en varm vår i Sverige eller tidigt sommar eller mitt i mellan ? Hoppas att du förstår min fråga 🙂

  Sofia 2017-01-24 01:27:39
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Hej Sofia !

   Jodå jag hänger med på din frågeställning. =) I samband med påsken slår vädret om till sommar, iaf vad vi anser vara sommar här i Sverige. Det går absolut att ligga på stranden och sola om dagarna.

   Kevin Triguero 2017-01-25 07:35:15
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!