KEVIN TRIGUERO

4 SAKER DU BEHÖVER TÄNKA PÅ OM DU VILL VARA I BRA FORM TILL SOMMAREN

Kevin YOUNITRAIN
foto: Oscar Jettman

Kosten – Du bör fundera på hur du ska lägga om din kost så att du förbränner mer fett medan du minskar på ditt totala intag av kalorier. Det viktiga här är att göra det på rätt sätt så att du ändå får i dig bra med näring för att din kropp och hjärna ska fungera på topp.

Smart förbränningsträning – Det gäller att hitta rätt typ av förbränningsträning i olika skeden av din utveckling. Om du är någorlunda van vid träning så rekommenderar jag dig att börja med olika varianter av högintensiv träning och långsamt övergå mot allt mer lågintensiv förbränningsträning.

Styrketräning – För att behålla muskelmassa kan man inte utesluta all styrketräning. Planera in och rulla på ett par styrkepass. Fundera också över ditt upplägg under tiden så att den inte ser likadan ut, variera reps, set och tidsintervall för att ge kroppen nya förutsättningar att jobba med.

Återhämtning – Bra mat och sömn är a&o för att du ska uppnå dina mål. För att uppnå en snygg och välmående fysik måste helheten i livsstilen uppfyllas. Lägg ihop alla pusselbitar på rätt sätt och beskåda magi.

Vill du ha hjälp? – Klicka HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!