Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

HÅLL FAST VID DET DU TROR PÅ

kevin YOUNITRAIN

Till och med dem mest hängivna känner sig vilsna ibland. Det är många gånger lättare att den enkla vägen ut istället för att kämpa för det man tror att man åstadkomma genom mycket slit och hårt arbete. Idag vill jag påminna dig om ett par knep för hur du håller dig motiverad.

En tydlig vision – Det pratas ständigt om att sätta upp mål för sig själv men dessa kan vara svåra att konkretisera om det inte finns en vision att uppfylla. Ta reda på vad det är du brinner för och vill ägna din tid till. Det handlar om att hitta ett spår som man trivs med och där man har drivet att utvecklas inom. När det kommer till träning så borde du ha en tydlig vision med vad du vill åstadkomma. Din vision kan brytas ned till en rad olika målsättningar som blir misstolpar under din långa utveckling.

En plan – En vision och en rad olika målsättningar kommer inte uppfyllas utan en plan. Ta reda på vilket sätt du bäst uppfyller dina målsättningar och sätt upp en plan som är anpassad efter dina förutsättningar.

Kliv utanför din trygghetszon – Våga testa nya vägar. Kroppen och hjärnan är otroligt skicklig på att ta in ny information, rörelser och anpassa sig efter dem utmaningar som den ställs inför. Om du vill komma framåt så måste du hitta sätt att utsätta kropp och knopp för nya förutsättningar.

Mental inställning – Livet är full av distraktioner och människor som vill få sin vilja igenom före din. Om du ska ta dit du önskar så måste du visualisera din vision och tro på din plan. Med rätt inställning så handlar det inte ”OM” du kommer uppnå det du önskar utan ”NÄR” och ”HUR” du ska uppnå det. Blunda och se dig själv uppfylla dina träningsmål och varje gång du ställs inför tuffa vägval så påminner du dig själv om din egen önskan.

Ge dig själv cred – Allt jag har tagit upp här innan är superbra för att hålla dig på rätt bana men om du inte stannar upp ibland och uppmärksammar din egen utveckling så kommer du inte heller se vad du åstadkommit. Det är viktigt att ge sig själv en klapp på axeln ibland och inse att man gör framsteg. Känn efter och ta in segerkänslan och låt den vara drivkraften till din fortsatta utveckling.

”Be the Captain of Your Own Ship”

Vill du ha hjälp med träning eller kostupplägg? – Klicka HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che