KEVIN TRIGUERO

HÅLL FAST VID DET DU TROR PÅ

kevin YOUNITRAIN

Till och med dem mest hängivna känner sig vilsna ibland. Det är många gånger lättare att den enkla vägen ut istället för att kämpa för det man tror att man åstadkomma genom mycket slit och hårt arbete. Idag vill jag påminna dig om ett par knep för hur du håller dig motiverad.

En tydlig vision – Det pratas ständigt om att sätta upp mål för sig själv men dessa kan vara svåra att konkretisera om det inte finns en vision att uppfylla. Ta reda på vad det är du brinner för och vill ägna din tid till. Det handlar om att hitta ett spår som man trivs med och där man har drivet att utvecklas inom. När det kommer till träning så borde du ha en tydlig vision med vad du vill åstadkomma. Din vision kan brytas ned till en rad olika målsättningar som blir misstolpar under din långa utveckling.

En plan – En vision och en rad olika målsättningar kommer inte uppfyllas utan en plan. Ta reda på vilket sätt du bäst uppfyller dina målsättningar och sätt upp en plan som är anpassad efter dina förutsättningar.

Kliv utanför din trygghetszon – Våga testa nya vägar. Kroppen och hjärnan är otroligt skicklig på att ta in ny information, rörelser och anpassa sig efter dem utmaningar som den ställs inför. Om du vill komma framåt så måste du hitta sätt att utsätta kropp och knopp för nya förutsättningar.

Mental inställning – Livet är full av distraktioner och människor som vill få sin vilja igenom före din. Om du ska ta dit du önskar så måste du visualisera din vision och tro på din plan. Med rätt inställning så handlar det inte ”OM” du kommer uppnå det du önskar utan ”NÄR” och ”HUR” du ska uppnå det. Blunda och se dig själv uppfylla dina träningsmål och varje gång du ställs inför tuffa vägval så påminner du dig själv om din egen önskan.

Ge dig själv cred – Allt jag har tagit upp här innan är superbra för att hålla dig på rätt bana men om du inte stannar upp ibland och uppmärksammar din egen utveckling så kommer du inte heller se vad du åstadkommit. Det är viktigt att ge sig själv en klapp på axeln ibland och inse att man gör framsteg. Känn efter och ta in segerkänslan och låt den vara drivkraften till din fortsatta utveckling.

”Be the Captain of Your Own Ship”

Vill du ha hjälp med träning eller kostupplägg? – Klicka HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!