KEVIN TRIGUERO

Armpass med Nyheter24 & Nicole Falciani

Hej Allihop !!

Jag berättade för er i veckan om Nyheter24 och nu finns äntligen de färdigställda materialet uppe. Här hittar ni en längre intervju med mig och även en kortare film där ni kan se en del utav övningarna vi kör.

Tänk på att träning ska vara roligt och då menar jag inte att ni ska ha ett stort leende medans ni kör utan att ni ser varje övning, varje set, varje repetition som en ny utmaning som tar er ett steg närmare målet. Variera övningar och variera tempot, låt er kreativitet flöda.

Jag tycker personligen att det är väldigt roligt och nyttigt att blanda tempoövningar med styrkeövningar. Dels för att det blir alldeles för jobbigt att bara hålla sig till den ena under ett helt pass men också för att det blir mer skoj under passet.

Lycka till och fortsätt läsa. Massa kärlek / Kevin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!