KEVIN TRIGUERO

Reebok Crossfit

Bild3Bild7Bild6Bild1Bild5

 

Jag undrar om det är stor skillnad mellan oss killar och tjejer när det kommer till att lägga fokus på våra träningskläder. Jag menar alla tycker väl att det är nice med snygga träningskläder men jag förmodar också att vi killar låtsas om att det inte är lika viktigt. Själv har jag tränat sedan barnsben i mjukis-short och en gammal sliten T-shirt för det var dem plaggen jag fick använda av mina föräldrar till att träna. På senare dagar har jag fått större förståelse för träningsmode både rent funktionellt men också hur det återspeglar av mig som individ och vad det säger om vilken typ av träning jag håller på med. Ett område där träningsmode verkligen fått framfart är crossfit. Man ser ganska snabbt på en person som tränar crossfit utifrån hur dem klär sig. Jag kan tycka att det är ganska kul då det skapar en härlig gemenskap och det blir ett sätt att uttrycka teamkänsla.

Hela outfiten kommer från Reebok. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!