Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Reebok Crossfit

Bild3Bild7Bild6Bild1Bild5

 

Jag undrar om det är stor skillnad mellan oss killar och tjejer när det kommer till att lägga fokus på våra träningskläder. Jag menar alla tycker väl att det är nice med snygga träningskläder men jag förmodar också att vi killar låtsas om att det inte är lika viktigt. Själv har jag tränat sedan barnsben i mjukis-short och en gammal sliten T-shirt för det var dem plaggen jag fick använda av mina föräldrar till att träna. På senare dagar har jag fått större förståelse för träningsmode både rent funktionellt men också hur det återspeglar av mig som individ och vad det säger om vilken typ av träning jag håller på med. Ett område där träningsmode verkligen fått framfart är crossfit. Man ser ganska snabbt på en person som tränar crossfit utifrån hur dem klär sig. Jag kan tycka att det är ganska kul då det skapar en härlig gemenskap och det blir ett sätt att uttrycka teamkänsla.

Hela outfiten kommer från Reebok. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind