KEVIN TRIGUERO

Ett hälsosammare alternativ till eftermiddagsfiket – GoGreen RawFood

PicMonkey CollagePicMonkey Collage1IMG_3575

I skrivandes stund slår klockan 14:55 och det är tiden på dygnet då flest människor känner sig trötta, omotiverade och förmodligen längtar till att jobbdagen ska ta slut. Blodsockernivån har förmodligen sjunkit en hel del sen lunch och vi behöver fylla på med ny energi för att mäkta med dem sista timmarna och ha energi till kvällens träningspass. I många fall rekommenderar jag alla att äta en måltid rik på bra fetter och protein men verkligheten är den att tiden inte alltid räcker till. Därav vill jag puscha för ett smidigt alternativ att fylla på reserverna med bra näring smidigt, gott och enkelt.

GoRaw har precis släppt en ny serie med raw food-mixer som man kan använda för att göra sina egna raw food-bollar, bars och fröknäcke. Till skillnad från många andra liknande produkter kommer ingredienserna i färdigblandade förpackningar och allt man behöver göra är att färdigställa produkten med hjälp av en matberedare. Jag är lat och gör det gärna väldigt enkelt för mig och med dessa mixar känner jag att det är superenkelt att göra nyttiga alternativ till mina mellanmål/kvällssnacks och framförallt vet jag att det jag stoppar i mig är riktigt bra. Jag råder dig att testa du med och skippa att falla i sockerfällan på jobbet när det är fikadags eller hemma när klockan börjar närma sig sen eftermiddag och man rotar i kylskåpet. Jag hoppas fler företag förstår vikten utav en välmående personal och istället för att köpa onyttig eftermiddagsfika vilket ger ännu mer trötta och griniga medarbetare tänker om och köper in nyttiga alternativ som ger mer positiva och produktiva arbetskamrater.

Nästa vecka kommer jag tillsammans med andra träningsprofiler att ge er fler tips på hur man enkelt klarar eftermiddagsdippen. Håll utkik här på bloggen och på Instagram @kevintriguero.

11900003_1040904825928980_3917560734234999730_n
GoRaws Facebook & Instagram

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag skulle verkligen uppskatta otroligt mycket om du skulle kunna skriva en matdagbok över en veckass tid här på bloggen. Hade så gärna velat se hur mycket en kille med så mycket muskler behöver äta. Vore kul om su kan ta kort på maten o s v. Äter du några långsamma kolhydrater förutom de som finns i typ grönsaker, nötter e t c?

    Lovisa 2015-08-26 15:53:18
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!