Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Tävling med GoGreen Raw-Food Mix

https://www.youtube.com/watch?v=CvcwuAq8O00

Förra veckan skrev jag ett inlägg där jag tipsade om ett smidigt, gott och enkelt sätt att få i sig bra näring innan eftermiddagsdippen slog till. Jag skrev också om att jag skulle tillsammans med andra träningsprofiler och i samarbete med GoGreens nya raw-food mixer GoRaw anordna en rolig tävling för er.

Som sagt, 14:55 är tiden få flest människor upplever trötthet och brist på motivation. Anledningen till det ligger i den näring vi stoppat i oss under lunchen och blodsockret är nu på fall. Därav behöver vi fylla på reserverna med ett näringsrikt alternativ och därmed har GoGreen genom sina nya raw-food mixer gjort det väldigt enkelt för oss att tillgodose det behovet. Här är mitt tips för hur du snabbt och enkelt ska hitta nya krafter för att slutföra dagen på topp och se fram emot ditt träningspass senare på kvällen.

Jag vill dessutom ha din input !! Tävling som startar NU!

Publicera ditt eget smarta 14:55-tips på Instagram, hashtagga #1455tips och tagga @kevintriguero och @Gogreennordic. Vad tipset är avgör du helt själv, det kan egentligen vara vad som helst som piggar upp så använd fantasin 🙂 Tävlingen pågår i en vecka och vinnaren utses av mig. Priset är en matberedare från OBH Nordica samt GoRaw-produkter. Lycka till!

1455-utan-text
GoGreens Facebook
 & Instagram 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind