KEVIN TRIGUERO

Relation

IMG_8658 IMG_8337

 

Lite drygt en vecka har nu gått här i Barcelona och det mesta känns väl i rullning. Detta blir första helgen när allt är i sin ordning och då jag kan fokusera på att gå ut och träffa nya människor. Det känns viktigt när man kommer till ett nytt ställe att bekantar sig med andra och börjar hitta personer som delar ens intressen och som man har kul med. Jag har väldigt goda vänner här men för Ellinor är det något helt annat. För mig är det viktigt att hon träffar andra som hon gillar att umgås och trivs med. Jag är övertygad om att vår relation behöver inflik från andra människor för att vi inte går bananas på varandra. Vi båda är väldig öppna personer och behöver prata och umgås med andra annars blir det lättirriterat och för mycket fokus kring oss själva.

Som sagt, jag ser fram emot den här dagen och jag hoppas ni också har en superfin lördag framför er.

Kostym: DifficultbyP

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!