KEVIN TRIGUERO

Saknar Frankie

frankie+baksidan8-1

 

Saknar den här lilla killen otroligt mycket just nu. Det är svårt att beskriva känslan av tomhet utan honom men jag vet att han har det där han är för tillfället och han kommer förmodligen till Barcelona framöver igen. Det är mycket personlighet i den här lilla hunden ska ni veta och han sprider sådan underbar energi runt omkring sig. Det finns mycket kärlek där som är svårt för mig att beskriva. Ni som också har / haft hund förstår säkert mig känsla väldigt väl.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Kevin,
  Har du kanske någon bekant i BCN som har hund som du skulle kunna få ”låna”/passa/ta hand om ibland?
  Kanske någon som jobbar och tycker det kunde vara bra att deras hund får lite sällskap på dagarna, få komma ut
  på promenader. Kanske ta hand om hunden när dom kvistar upp till Sverige eller annan plats då och då där det är behändigare att resa utan hund?
  Det behöver ju lixom inte vara din egen hund, utan en som du kan ”bli kompis med”.

  Eller så kanske det finns någon äldre local or expat lady in your neighbour hood, som har en hund som hon inte helt orkar/kan gå ut och promenera med tillräckligt, så du kunde ta hand om den biten när det passar dig med ditt eget schema.

  Kanske lägga upp en info på sajten för svenskar i Barcelona att du gärna är ”daghusse” till någon vovve eller bara tar ut en vovve på promenader…. who knows?

  Bara en tanke……

  Mia 2016-03-03 15:56:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!