KEVIN TRIGUERO

Våga äta frukt !

P1000480P1000481P1000488

Det finns alltid gott om frukt i Barcelona och också stor variation. Jag älskar att gå till Boquerian som är en stor saluhall med allt från frukt, färsk fisk, ost, kött och mysiga tapasbarer överallt. Framförallt är det fruktdelen som intresserar mig mest när jag är där. Just nu är det säsong för jordgubbar och dem är sjukt stora och smakar gudomligt. Dessutom får man 500g för 1,50 euro och 1kg för 3 euro, väldigt billigt med andra ord. Man kan säga att det blivit ganska många jordgubbar de senaste veckorna och det kommer bli mer. Jag känner att det är helt perfekt när jag känner för något sött och också som snacks på kvällarna. Bär i allmänhet är det absolut bästa man kan välja. Var inte rädda för äta frukt även fast det ständigt ska påtalas om fruktsockret för verkligheten är att man måste äta otroligt stor mängd för att det ska bli likvärdigt med all processat skit man stoppar i sig i annat fall. Dessutom är det rikt på vitaminer och mineraler som man inte hittar i skräpmat.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hola Kevin,
  Vilka läckra bilder och vad gott det ser ut.
  Härligt för dig att bo i ett land där frukten är billig. Bara att frossa så mycket man har lust.

  Varför har man inte en saluhall och sommartid även utomhus salutorg med frukt och grönt i varenda svensk stad, oavsett storlek? I Sverige skall allt säljas i supermercados, såå trist.

  Kevin, du får gärna lägga upp lite påskiga Barcelona street Pictures. Ifall de har någon form av dekorationer
  som säljs på marknader eller i affärer.

  Påsk SEMANA SANTA. Då brukar det vara processioner i många länder. Man tar ut olika heliga figurer på vagnar som rullas runt på gatorna i procession. Har för mig att en del män även går med i processionen, bärandes jättestora kors från kyrkan för att symbolisera Jesu korsfästelse. Folket går med i processionen med tända ljus i händerna. Processionen bör väl hållas på Långfredagen antar jag eller?

  Kolla upp gärna upp detta och gå ut och se processionerna. Absolut sevärt och intressant. Du får väldigt gärna lägga upp några foton på det du har sett, både på processionerna och ”folket på gatan”, även om det blir bilder med ett religiöst inslag. Det hör ju lixom till landets traditioner och kultur.

  Mia 2016-03-21 21:38:53
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!