KEVIN TRIGUERO

Idag är jag stolt över mig själv

RUNNING_9.1_1446 1_srgb

 Ni som följer mig även på instagram såg förmodligen att jag repostade denna bild från Casall’s flöde. Detta är för mig bland dem bästa bilderna som jag tagit och jag älskar känslan. Det är en cool känsla att betrakta bilden utan att egentligen reflektera så himla mycket över att det är en själv. Miljön, träningsplaggen, färgerna, timingen, formen, det är så mycket som stämmer på den här bilden tycker jag. Jag är stolt och jag hoppas även ni blir glada för min skull. Det är bilder som denna som får mig att vilja fortsätta sträva framåt och plåta ännu mer.

Vill också ge en headsup till er som använder snapchat. Om ni vill se mer och annat från min vardag så lägg till genom att söka på kevswe. Det har varit trögt för mig att komma igång med appen men jag tycker att det blir allt roligare och enklare att använda. Jag skulle hävda att man får se en annan del utav min vardag och jag tror också att det kompletterar bloggen väldigt väl. Det jag delar med mig utav här blir väldigt genuint och äkta via snapchat. Som sagt, lägg till mig och kommentera även där om ni har lust.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hola Kevin,

  CAPTURING THE MOMENT
  Absolutely Amazing Picture
  Helt otrolig och väldigt unik. Miljön, färgerna.

  Fantastiskt av fotografen som lyckats fånga detta ögonblick och dina moves

  Något att lägga in på din profil på Modellist (eller vad modellsajten heter där du är medlem) eller?
  Kanske har du redan har gjort det?

  Abrazos

  Mia 2016-04-15 10:11:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!