KEVIN TRIGUERO

BCN Beach-HIIT

BCN Beach-HIIT fortsätter växa och vi börjar få en allt mer sammansvetsad grupp som utvecklas i raketfart. Det är helt otroligt att se skillnaden på folk från först gången de deltar på våra pass till när de varit där ett par gånger, det verkligen som natt och dag. Liksom våra deltagares utveckling gäller vår egen och jag tycker våra pass bjuder allt mer på en bred variation övningar som fokuserar på styrka, rörlighet och uthållighet och mycket nyttig kunskap som man kan ta med hem och implementera i vardagen.

Semester i Barcelona i sommar? Gå in på vår facebookgrupp (BCN Beach-HIIT) och skriv till oss så kan du också delta på våra träningspass!

Stort tack till vår samarbetspartner HE-Fitness som förser våra träningspass med den bästa träningsutrustningen man kan önska!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!