KEVIN TRIGUERO

Hur får du en hälsosam livsstil att bli långvarig?

IMG_1657

Det första som kommer till mitt huvud är ”ny dag och nya möjligheter” men för att vara helt ärlig så känns den frasen lite klyschig. Jag skulle istället vilja se det som ”ny dag och tillbaks till alla positiva aspekterna i min vardag” och anledningen till det är för jag anser att varje dag borde bestå av så pass många positiva inslag att man inte ska behöva börja om från ny kula utan fortsätta på det goda momentum som man byggt upp.

Min helg har varit händelserik och ni som följer mig på Snapchat (kevswe) har nog sett att jag var ute på diverse bravader. Hela denna vecka har en välkänd House festival tagit plats i Barcelona och det har varit fester och evenemang dag och natt hela veckan lång. I.o.m att jag var i Portugal nästan hela veckan så har missat det mesta men jag hann med closing under helgen. Det hindrade inte mig från att börja min dag i vanlig ordning med min hälsoshot, drink och ett riktigt bra träningspass. Med det avklarat kunde jag därefter fokusera på att ha kul med mina vänner och njuta av en partyfylld dag. Jag återkommer många gånger till att det är viktigt med balans för att träningen ska förbli ett långsiktigt arbete. I stunder blir det såklart så att man lägger med fokus på ett visst område men i längden är balans mellan träning, kost och resten utan livsstilen väldigt avgörande för ens framgångar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!