KEVIN TRIGUERO

Bli inspirerad att träna för både en snygg fysik och grym funktion

BCN Beach träningfoto: Naelia Salas Amner

Full rulle idag och som vanligt på tisdagskvällar är det Beach-HIIT på schemat. Har en hel del saker att göra idag och gick därför upp tidigt imorse för att få min egna träning avklarad. Det blev högintensiv träning med fokus på löpning.

Dynamisk Stretch & aktivering av nervsystemet
5 Set
12 st Power Clean
800 meter löpning 70-80% av max
3 Set
25 st Raka crunches
25 st sneda crunches / sida

Jag vet att många besöker denna superhärliga stad under kommande veckor och det skulle verkligen vara grymt kul om ni kom och tränade med oss på stranden. Träningen är utformat så att den passar alla, oavsett träningsnivå, och syftet är att ni ska bli inspirerade att tänka i andra banor och kunna fortsätta med träningen på egen hand när ni återvänder hem.

Mer info hittar man på BCN BEACH-HIIT på Facebook

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!