KEVIN TRIGUERO

Boosta hälsan med min smarriga drink

kevin metromode

Under veckan som gått har Lina utvecklat min morgon-shot till en mer god och lika hälsosam drink. Ni vet att jag alltid börjar morgonen med en hälsosam shot för att dra igång kroppen med nyttigheter och ge mig själv en grym start på dagen. Den här drinken kan man i praktiken dricka på morgonen men då jag anser att den kompletterar min morgon-shot näringsmässigt så är mitt förslag att man ska dricka den under eftermiddagen eller som kvällsdrink.

Den baseras på bl.a. grapefrukt som har otroligt många positiva egenskaper. Grapefrukten har en neurologisk effekt som påverkar aptiten genom att den reglera insulinet och därmed minska hunger-dippar som i sin tur lätt resulterar i sötsug. Det innehåller också mycket C-vitamin vilket stärker immunförsvaret och har dessutom en renande effekt på levern. Endast massa positiva egenskaper med andra ord.

1/2 pressad Grapefruit
1/2 pressad Citron
1/2 tsk Ingefära
1 tsk Berry Complex (full av antioxidanter)

Läs också: En hälsosam start på dagen

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!