Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

3 nya vanor som kommer förändra dig

P7880409

I förra veckan delade jag med mig av tre tips på vanor som du kan inkorporera i din vardag och som kommer leda till positiva framsteg för din hälsa och också hjälpa dig få av överflödig vikt. Min plan är att under totalt fem veckor ge dig tre stycken tips varje vecka som du stegvis kan jobba med vecka för vecka och till slut har du en rad nya hälsosamma vanor och en sundare livsstil.

1. Lägg in lågintensiv träning till ditt träningsschema. ”LIT” eller Cardio som dem flesta känner till begreppet är ett effektivt sätt att förbränna fett, inte köra slut på energidepåerna och därmed inte påverka den övriga träningen på ett negativt sätt samtidigt som man lägger in ytterligare träning. Mitt tips är antingen 45-60 minuters morgonpromenader eller 30-45 minuters valfri lågintensiv träning efter ditt styrkepass, dvs crosstrainer, PW, cykel, etc.

2. Exkludera all läsk. Det handlar inte bara om att det finns otroligt mycket socker i vanlig läsk men även lightläsk har negativa effekter för din hälsa och du triggar ständigt igång kroppen att tro att det kommer ett intag av näring som inte kommer. Det i sig skapar söt-begär som kan bli svåra att hålla sig från.

3. Ät protein till varje måltid. Jag träffar allt för ofta klienter som äter alldeles för liten mängd protein till sina måltider. Protein är musklernas byggstenar och utan dessa kan kroppen inte återuppbyggda det som brutits ned under träningen. Mängden protein man behöver få sig regleras av ett flertal faktorer såsom mängden träning, muskelmassa, din fördelade energiintag och målsättning. Man brukar dock rekommendera mellan 1,5 – 2,5 gram / kg kroppsvikt och såklart måsta man ta hänsyn till kroppstyp. Gör en enkel beräkning och fördela din individuella mängd på antal måltider per dag.

Läs också dem 3 första tipsen

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!