KEVIN TRIGUERO

VAD GÖR DU IDAG?

Kevin metromode kevin metromode kevin metromode

SÖNDAG. Det känns helt fantastisk att det är söndag och jag får börja morgonen i min egen takt. Jag vaknade tidigare än vanligt imorse pga av lite ”jetlag” och att jag har klivit upp väldigt tidigt den senaste veckan. Det blir oftast långa och intensiva dagar när man iväg och fotar. Det är många personer som behöver koordineras ihop och man måste ta tillvara på sekund man har på location och ljusförhållanden.

Jag känner mig sjukt taggad på julen! Därför blev det saffransgröt till frukost och i vanlig ordning en vitaminboost i juiceformat. Jag längtade också efter ost och majskakor så det fick också ställas fram.

Nu känner jag mig redo för att kicka igång den dagen på alvar och härnäst väntar ett efterlängtat träningspass. Jag och Lina tänkte börja med gemensam stretch på gymet för att sedan kliva på våra respektive styrkepass. Jag har förberett mig min pre-workout och är redo att GÅ.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Gröten ser väldigt god ut! Kan du göra ett blogginlägg där du visar/skriver hur man gör saffransgröten?

  Lovisa 2016-12-18 14:27:32
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Hej Lovisa! Jättekul att du vill prova =) Kika in mitt senaste inlägg för att hitta recepten. kram! http://kevin.metromode.se/2016/12/20/nyttiga-recept-for-att-borja-dagen/

   kevin 2016-12-20 09:56:26
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!